Yenimahalleli minikler kep attı!

Yenimahalle Belediyesinin ilçe genelinde açtığı anaokullarında eğitim gören minikler, mezuniyet heyecanıyla dolu bir gün yaşadı. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen diploma töreninde öğrenciler ve aileleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katılımıyla bir araya geldi.

Yenimahalleli minikler kep attı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen diploma töreni, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Miniklerin yöresel ve modern dans gösterileri, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Atatürk Çocukları Korosu'nun performansıyla başlayan etkinlik, miniklerin sergilediği başarılı danslarla devam etti. Özellikle, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ın türkülerinden oluşan dans tiyatrosu, büyük beğeni topladı.

gvn-7067.jpg

Etkinlik sadece çocuklar için değil, aileler için de unutulmaz anlarla doluydu. Miniklerin babalarıyla birlikte sergiledikleri zeybek gösterisi, izleyicilerden büyük alkış aldı.

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK VERİYOR

Yaşar, programda minik öğrencilere ve ailelerine hitap ederek, Yenimahalle'nin eğitime verdiği önemi vurguladı. Yaşar, ilçede açılan 12 kreşten 3 bine yakın çocuğun faydalandığını belirtti. Kreşlerin artık sadece çalışan anneler için değil, her çocuğun başarılı bir eğitim hayatının temelini oluşturduğunu dile getiren Yaşar, Yenimahalle Belediyesinin ücretsiz etüt ve kurs merkezleriyle çocukların eğitimine destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.