Yeşilin ve eğlencenin buluşma noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı

Ankara'nın gözde semtlerinden Batıkent'e nefes aldıracak bir mekân daha eklendi. Yeni açılan Batıkent Rekreasyon Alanı, kısa sürede yeşilin ve eğlencenin buluşma noktası oldu. Şehrin karmaşasından uzakta, doğayla iç içe bir ortam sunan alanda Belpa Cafe'de ise uygun fiyatlı yiyecek içecek hizmeti veriliyor.

Yeşilin ve eğlencenin buluşma noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Batıkent'in kalbinde yer alan Batıkent Rekreasyon Alanı, geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Park, içerisinde yürüyüş ve koşu alanları, çocuk oyun parkları, spor sahaları ve piknik alanları gibi birçok aktiviteye imkân tanıyor.

Batıkentliler seçim öncesi açılan rekreasyon alanının hizmete girmesiyle doğayla iç içe keyifli vakit geçirme imkânına kavuştu. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen alan, aynı zamanda aileler için de güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor.

adsiz-tasarim-2024-05-06t110955-580.jpg

BÜYÜK İHTİYAÇTI

Batıkent Rekreasyon Alanı, çevreye duyarlı tasarımı ve zengin aktivite seçenekleriyle bölge sakinlerinin beğenisini kazandı. Her yaş grubundan vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği bu yeni mekân oldu.

Yapılan hizmetten çok memnun olduklarını belirten mahalle sakinlerinden Didem Özbek, "Buraya ilk defa geldim. İlk dikkatimi çeken gölgelik alanların az olduğu gözüme çarptı. Daha fazla kamelyalar olsa daha iyi olurdu. Kafeterya uygun fiyatlı olduğu için çok kuyruk var. Fiyatlar Halk Ekmek'e kıyasla daha ucuz ama çok sıra oluyor.

Çocuk parkı birazcık genişletmeli, yeşilliklerin olduğu yere bir tane daha çocuk parkı yapılabilir. Mansur Başkan ve Fethi Başkan'ı çok seviyoruz bu alanı bize kazandırdığı için de çok teşekkür ediyoruz. Mansur Başkan'dan bir talebimiz de kapalı yüzme havuzu istiyoruz. Benim oğlum Hacı Sabancı Yüzme Havuzuna gidiyor ama buraya da açılırsa bu tarafta oturanlar için çok daha rahat ve konforlu olacaktır." diye konuştu.

adsiz-tasarim-2024-05-06t110828-096-003.jpg

BAŞKANLARDAN MEMNUNUZ

Batıkent'te oturan Ayten Mısıral, alanın açılmasıyla birlikte Batıkentlilerin modern bir parka kavuştuğunu belirterek ‘Buraya ilk defa geliyorum, harika olmuş. Mansur Başkan ve Fethi Başkan'dan memnunuz. Mansur Yavaş, çocuklar için ideal bir alan kazandırdı." dedi.

Gülcan Küserokuyucu da "Ben Ankara'ya yeni taşındım, Mansur Başkan'ı bilmiyordum, yaptıklarını bilmiyordum. Buraya taşınınca yaptıklarından çok memnun kaldım, kalıyoruz da. Çocuklarım için enerji atma yeri oldu. Mansur Başkan yaptıklarıyla Ankara halkı için gözde haline geliyor. Biz de destekliyoruz." sözleriyle duygularını ifade etti.

adsiz-tasarim-2024-05-06t110856-276.jpg

Rekreasyon alanında açılan Belpa Cafe'de uygun fiyatlı yiyecek ve içecek imkanı da sunuluyor. Belpa Cafe’de satılan ürün fiyatları şöyle:

Sandviç çeşitleri: 57 TL - 59 TL arası

Pizza çeşitleri: 110 TL - 125 TL arası

Tost çeşitleri: 44 TL - 60 TL arası

Kahve çeşitleri: 10 TL - 34 TL arası

Çay: 2 TL

Su: 5 TL

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.