Yıkıntıların arasında yüz güldüren hediyeler

Depremzede çocuklar yaşanan facianın ardından bölgeye ulaşanların çabalarıyla mutlu edilmeye çalışılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’da götürdüğü hediyelerle çocukların yüzünü güldürmeye çalıştı...

Yıkıntıların arasında yüz güldüren hediyeler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor.

dıyaman’da 200 konteynerlik kent çalışmalarını hızlanırken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da bölgede çalışmaları yakından takip ediyor. Depremzede aileleri de sık sık ziyaret eden Ercan çocukların da yüzünü hediyelerle güldürdü.
Başkanı Murat Ercan, çalışmalar için şöyle konuştu:

“Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Adıyaman’da araçlarımız ve personelimiz bulunmakta ayrıca AFAD ile görüştük. Şu an Adıyaman’a yoğunlaştık. İl Başkanlığımızla oraya bir çadır kent kurduk. İçinde marketi var, kreşi var. Bununla da yetinmedik Sincan Belediyesi olarak yanındaki alana konteyner kent kuruyoruz. 200 adet konteyner kent olacak alt yapısını tamamladık. Günlük 7-8 konteyner bölgeye gönderiliyor. Suyu, kanalizasyonu, elektrik sistemi alt yapısı hazır. 2 odası 1 salonu mutfağı, banyosu ve tuvaleti içinde Yanında yemekhanesi de bulunuyor. Tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. El birliğiyle bu sıkıntıları aşacağız. ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.