Ankaragücü işi sıkı tutuyor

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lige verilen arayı değerlendiren takımlarımız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ankaragücü işi sıkı tutuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lige verilen arayı değerlendiren takımlarımız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ligin yenilerinden MKE Ankaragücü evinde oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milli Futbol Takımımızın hazırlık maçları nedeniyle lige verilen 15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen MKE Ankaragücü hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Geçen hafta oynanan Bursaspor maçının ardından iki gün izin yapan sarı lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

MİNYATÜR KALE MAÇ OYNADILAR

Beştepe Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra core çalışması yapan takımımız, gruplar halinde pas koordinasyonu çalıştı. Devam eden bölümde dar alanda 4 grup halinde minyatür kalede maç yapılarak antrenman tamamlandı. Minyatür kale maçta futbolcuların hırsı isteği İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü. Keyifli ve neşeli geçen maçın ardından futbolcular idmanı şut antrenmanı ile tamamladılar.

ankaragucu-11-025.jpg

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Hafif sakatlıkları bulunan Moestafa El Kabir,Youness Mokhtar ve kalça kemiğinde ufak zedelenme olan Johannes Hopf günü salon çalışması ile takımdan ayrı tamamlarken Brice Dja Djedje ve Yalçın Ayhan, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. İtalya'daki tedavisi tamamlandıktan sonra Ankara'ya dönen Thomas Heurtaux da sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı salon çalışması yaptı. Öte yandan son antrenmanda Belarus Milli Takımına davet edilen Anton Putsila, Burkina Faso Milli Takımına davet edilen Bakary Kone ve Kongo Cumhuriyeti Milli Takımına davet edilen Thievy Bifouma yer almadı. Sarı lacivertliler, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına bugün Beştepe Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile devam edecek.
 

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.