Eyüp Kara

Eyüp Kara

Ankaragücü’ne Araplar mı talip?

Ankaragücü’ne Araplar mı talip?

İsmet Taşdemir yönetiminde Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 4 yıl aranın ardından şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e yükselen MKE Ankaragücü’nde yaşanan teknik adam ayrılığı hiç beklenmiyordu.

Çünkü başarılı geçen bir sezonun ardından yeni sezonda da takımın başında olması beklenen ve bu yönde sarı lacivertli taraftarlarda İsmet Taşdemir ile PTT Birinci Lig’de de başarılı olup yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkarak eski başarılı günlere dönmesi bekleniyordu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde biz basın mensuplarının karşına çıkarken sezonun değerlendirmesini yapmasını beklerken görevi bırakacağını açıklamasa bizlere de sürpriz oldu desem yeridir.

Yaşanan ekonomik sıkıntılara, kulübe gelen icralara ve her türlü maddi imkansızlıklara rağmen takımını bir arada tutan, onlara takım olmayı anlatın ve bun her maç üstüne koyarak ispatlayan İsmet Taşdemir’in ayrılığı gerçekten tam şok etkisi yarattı.

Sezon ortasında ara sıra yönetimle sorunlar yaşasa da bunlar kısa sürede tatlıya bağlanmış ve her iki tarafta takımın başarısı için susmayı tercih etmişti. Fakat sezon şampiyonlukla taçlanınca sezon ortasında yaşanan tartışmalar su yüzüne çıktı ve iki taraf yolları ayırarak bu soruna noktayı koydu diye düşünülebilir.

Fakat bunun arkasından neler çıkacak yakında bunu görürüz. Fakat şunu belirtmek lazım ki bu ayrılığın şuan olması daha hayırlı oldu. Çünkü sezon başladığı zaman bu gerçekleşseydi hem takım hem kulüp belki büyük bir zarar görecekti.

Şimdilik beklemekte fayda var her ayrılıkta bir hayır vardır diyelim. İsmet Taşdemir’e Başkente yaşattığı bu zafer için teşekkür ediyorum. 4 yıl sonra takım yeniden ayağa kalktı ve küllerinden doğdu. Artık yeni ve daha güzel zaferlere diyerek yeni gelecek teknik adama başarılar diliyorum.

Peki takımın başına kim gelecek şuan için bu belli değil. Fakat yönetim kurulu bazı teknik adamlarla görüşmelere başlamış. İnşallah gelecek teknik adam bu maddi sıkıntıları bilerek geliyordur. Çünkü PTT 1. Lig’e çıkmak değil tutunmak ve buralarda kalmak daha zor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüp Kara Arşivi