Ankaragücü’nün konuğu Başakşehir

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 15. haftasının kapanış maçında Afyon Zafer Stadyumu’nda saat 20:00’de Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Ankaragücü’nün konuğu Başakşehir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 15. haftasının kapanış maçında Afyon Zafer Stadyumu’nda saat 20:00’de Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanla tamamlayıp kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Sarı lacivertlilerde hedef haftayı üç puanla kapatmak.

ÇİFT KALE MAÇ

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen son antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra dar alanda oyun açma çalışması yapan takımımız, son bölümde çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Başakşehir maçının taktik çalışması üzerinde durulurken futbolcuların moralli istekli ve hırslı olması İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü. Bir yandan tedavisine devam edilen Thomas Heurtaux, çalışmalarına takımla birlikte başlarken, Thievy Bifouma, Johannes Hopf ve Erdem Özgenç antrenmanda yer almadı. Sarı lacivertliler kara yolu ile Afyon’a gelerek kampa girdi.

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu15. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bu akşam 20.00’da Afyon Zafer Stadı’nda MKE Ankaragücü ile Medipol Başakşehir arasındaki oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır’ın yöneteceği açıklandı. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.