Ankara’ya ulaşılabilir ve tek adliye projesi için somut adım

Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner başkanlığındaki Bakanlık yetkilileri ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanlığındaki TBB ve Ankara Barosu heyeti, Ankara’ya ulaşılabilir ve tek adliye projesi için bir araya geldiler.

Ankara’ya ulaşılabilir ve tek adliye projesi için somut adım
Yayınlanma:
Güncelleme:

Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner başkanlığındaki Bakanlık yetkilileri ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanlığındaki TBB ve Ankara Barosu heyeti, Ankara’ya ulaşılabilir ve tek adliye projesi için bir araya geldiler. Feyzioğlu ve beraberindekilerin, ‘avukatların yerleşke içinde ihtiyaç duyacakları mekanlar ve kullanışlı bir adliye olması için önerilerini’ sunduğu toplantıya, TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir ve Genel Sekreter Av. Kemal Koranel katıldı.

Feyzioğlu toplantıya ilişkin olarak, “Bakan Yardımcımız Sayın Cengiz Öner ile birlikte, Ankara Baromuzun da katılımıyla inşaat projesi üzerinde çalışma yaptık. Baromuz, meslektaşlarımızdan gelen önerileri de dikkate alarak ihtiyaçları yazılı olarak bildirecek” dedi. Feyzioğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara’ya tek adliye projesinden sorumlu Bakan Yardımcısı Cengiz Öner ve ilgili Adalet Bakanlığı Daire Başkanları ile personeline teşekkür etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.