Ankara'da yolcu otobüsü devrildi

Ankara-Şereflikoçhisar karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Ankara'da yolcu otobüsü devrildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Alınan bilgilere göre, Ankara-Şereflikoçhisar karayolunda sabaha karşı meydana gelen kazada, Aksaray istikametinde seyir halinde olan 33 APJ 32 plakalı yolcu otobüsü, karayolunun 118. kilometresinde yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsü Seyfettin T.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya devrildi. Yan devrilen otobüste 20 kişi yaralandı.
İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, 112 Acil Servis, itfaiye ve UMKE ekibi sevk edildi. Sıkışan yaralıların kurtarılması için işe koyulan ekipler, zamana karşı yarış verdi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu yaralı halde kurtarılan 20 kişi çevre hastanelere sevk edildi.
Sürücüler yolda kontak kapattı
Yoğun kar yağışı nedeniyle kaza yerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ankara-Şereflikoçhisar yolu üzerinde araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar, kontak kapatmak zorunda kaldı. Yolda kalan araçların arasında kaza yerine gitmeye çalışan bir ambulansın da olduğu görüldü.  

viilla.jpg

 

Ankara'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Ankara'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.