Çocukluk arkadaşıydılar...

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde 25 metrelik uçurumdan deniz kenarına düşen otomobilde 4 gencin hayatını kaybetmesi, kentte büyük üzüntü yarattı. Çorlu ilçesinde aynı mahallede oturdukları ve çocukluk arkadaşı oldukları belirtilen 4 genç, ölüme de b

Çocukluk arkadaşıydılar...
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında, ilçeye bağlı Aşıklar Tepesi mevkiinde meydana geldi. 20 yaşındaki Oğuz Tuna, babasına ait 59 ZD 388 plakalı otomobille arkadaşları 20 yaşındaki Mertcan Keçeci, 19 yaşındaki Berkay Öztaş ve aynı yaştaki Aziz Karaoğlu’nu da alarak dolaşmaya çıktı. Otomobil, Aşıklar Tepesi mevkiinde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 25 metrelik uçurumdan deniz kenarına düştü.

4 FİDAN CAN VERDİ

Ters dönen araçta Mertcan Keçeci, Berkay Öztaş ve Aziz Karaoğlu olay yerinde, Oğuz Tuna ise kaldırıldığı Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.



ÇOCUKLUK ARKADAŞIYDILAR

Kazada hayatını kaybeden Mertcan Keçeci, Berkay Öztaş, Aziz Karaoğlu ve Oğuz Tuna’nın Çorlu'da aynı mahallede oturdukları ve çocukluk arkadaşı oldukları öğrenildi. Oğuz Tuna’nın Edirne’de, Mertcan Keçeci’nin ise Konya’da üniversitede öğrenci oldukları, Berkay Öztaş’ın Çorlu’da bir fabrikada işçi olduğu, Aziz Karaoğlu’nun da babasının börekçi dükkanında çalıştığı belirtildi.



BABASININ YENİ OTOMOBİLİYLE GEZMEYE ÇIKMIŞ

Oğuz Tuna’nın babasının yeni aldığı otomobille dolaşmak için arkadaşları Mertcan Keçeci, Berkay Öztaş ve Aziz Karaoğlu’nu da alarak gezmeye çıktıkları ve kazanın bu esnada meydana geldiği bildirildi. 4 gencin cenazesi, bugün, ikindi vakti Çorlu’da kılınacak cenaze namazın ardından toprağa verilecek.



Mehmet YİRUN- Özan TAŞOYAR/MARMARA EREĞLİSİ (Tekirdağ), (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.