D-100'ü kapatan kaza!

Pendik, D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan lüks otomobil takla attı. Ters dönen...

D-100'ü kapatan kaza!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Saat 05.30 sıralarında Ankara istikametinde ilerlemekte olan 34 JT 1701 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Refüjde bulunan elektrik direğini de deviren araç, çarpmanın etkisiyle takla atarak yol üzerinde sürüklenmeye başladı. O esnada yolda seyir halinde bulunan bir belediye otobüsü ve dört araca çarparak durabildi.

BURUNU BİLE KANAMADI

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Takla atan arabada bulunan ismi öğrenilemeyen sürücü kazayı yara almadan atlatırken, kazaya karışan diğer araçlarda bulunan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulans ile Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI, UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kaza nedeniyle devrilen elektrik direğinin tehlike yaratması üzerine trafik polisleri D-100 karayolunun Ankara istikametini trafiğe kapattı. Trafik yan yoldan verilirken, olay yerine gelen elektrik ekipleri akımı kesti. Elektrik direğinin yoldan kaldırılması ve kazaya karışan araçların çekilmesi ile yol saat 06.40 sıralarında trafiğe açıldı. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul (DHA)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.