Korkutan yangın!

İstanbul Arnavutköy'de bir fabrikada yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Korkutan yangın!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kısa sürede alev topuna dönen fabrikaya ekipler müdahale ediyor. Yangında mahsur kalan işçi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Arnavutköy'de ahşap imalatı yapan mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. 95 itfaiye personeli ve 35 araçla müdahale edilen yangında can kaybı yaşanmadı. Büyük çaplı maddi hasarın meydana geldiği fabrika havadan görüntülendi.

KONTROL ALTINA ZOR ALINDI

Arnavutköy'de ahşap imalatı yapan bir mobilya fabrikasında saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 3 bin metrekarelik alanda bulunan fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede alev topuna dönen fabrikaya Arnavutköy ve Hadımköy itfaiye ekipleri müdahale etti. İçinde sünger, pamuklu ve parlayıcı maddelerin olduğu fabrikada alevlerin giderek büyümesi üzerine Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Şişli, Bakırköy, Çatalca, Avcılar, Mimarsinan, Bağcılar ve Seyrantepe itfaiye gruplarından ekipler de olay yerine sevk edildi. 95 itfaiye personeli ve 35 araçla müdahale edilen yangın, uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

Yangında can kaybının olmadığı öğrenilirken fabrikada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Fabrikanın alev alev yandığı anlar ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındığı anlar havadan görüntülendi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.