Aysel Ayşe Aygün Özer

Aysel Ayşe Aygün Özer

Başkan Altınok söz verdi mi tutar

Başkan Altınok söz verdi mi tutar

Merhaba sevgili Anadolu Gazetesi okuyucuları sizlerle birlikte olmak bana çok iyi geliyor bu yazımda sizlere severek çalışmaktan ve başarıdan bahsedeceğim.

Sevgili okurlarım, Keçiören Atapark Mahallesi’nde bir ilköğretim okulumuz vardı. Bu okulumuzun adı “Şehit Ahmet Çağlar İlköğretim Okulu”. Okulumuzun inşaatı geçen yıl bitti ve bu yıl yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte eğitime başladı.

Fakat bu okulumuz yeni olmasından dolayı birkaç eksiği var ve bu sorunlardan bazıları, hem öğretmenleri hem müdürümüzü, hem de velilerimizi aşıyor. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz ile birlikte hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yapabildiğimiz kadarıyla en güzel şekilde çözmeye çalışıyoruz.

İşte tam bu noktada bazen bir yerlerde takılıyoruz. Aşamadığımız sorunlarımızı Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok’a bildirdik. Bazen telefonla, bazen yazıyla ve bazen de sözlü olarak okulumuzun eksiklerini okulumuzda yapılması gerekenleri konuştuk Sayın Başkanımızla.

Önceki gün Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok, kızımın da okuduğu “Şehit Ahmet Çağlar İlköğretim Okulu”nu ziyaret ederek incelemede bulunup öğretmenlerimize ve velilere kulak verdi. 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni atanan Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Çevik ile görüştü. Bu görüşmede Sayın Başkanımıza okulumuzun ihtiyaçları için bir liste sunduk.

Keçiören’de eğitim veren okulları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinlemeye devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizi dinleyerek okullarımızın eksiklerini gidermeyi sürdürüyoruz” dedi.

Ayrıca sınıflarımız ile birlikte çocuklarımızın kullandığı ortak alanları anasınıfı kapı kolları okulumuzun her bir köşesi özenle ilaçlandı. Sayın Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok her zaman olduğu gibi bugün de samimiyeti ve güler yüzlülüğü ile her zaman olduğu gibi yanımızda oldu.

aysel-ozer1.jpg

Kendisine gerek ilgisinden gerek hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Severek çalışan, görevini severek yapan nice güzel insanlarla karşı karşıya gelelim. Sevgi ile yapılan her iş insanı; başarıya, mutluluğa, dayanışmaya ve beraberliğe götürür.

Saygılarımla…

aysel-ozer-001.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
Aysel Ayşe Aygün Özer Arşivi