Başkan Tuna’dan yoğun mesai

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan'ın ilk gününden itibaren gönüllere ve iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor.

Başkan Tuna’dan yoğun mesai
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan'ın ilk gününden itibaren gönüllere ve iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Başkan Tuna bu kez AK Parti Ankara İl Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Altınpark ANFA’da düzenlediği Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve İftar Programı’na katıldı.

İNŞALLAH 24 HAZİRAN’DA BİR BAYRAM YAŞARIZ

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Gültekin Gündüz ve ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya'nın da eşlik ettiği Başkan Tuna, meclis üyeleriyle ayrı ayrı selamlaştı. TRT Sanatçısı Ali Toprak’ın tasavvuf müziği konseriyle devam eden iftar programında özellikle çocukların etrafını sardığı ve bol bol fotoğraf çektirdiği Başkan Tuna’nın gündeminde yaklaşan 24 Haziran seçimleri vardı. “Meclis üyelerimize de sahada büyük görev düşüyor” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Tuna, şu mesajları verdi, “İnşallah 24 Haziran'da Ankara'nın layık olduğu güzel bir neticeyle taçlandırırız. Ciddi bir başarı kazanırız. Ben üzerinize düşen gayreti gösterdiğinizi biliyorum. Gelecek günlerde idrak edeceğimiz Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun. Bayramda her birinizle görüşemeyebiliriz bu yüzden bayramınız da mübarek olsun. İnşallah 24 Haziran'da da bir bayram yaşarız.”

BAŞKAN TUNA YOĞUN MESAİDE

İftar programının ardından Başkan Tuna yoğun mesaisine devam etti. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Adnan Yuva ile birlikte gece geç saatlerde AK Parti Ankara İl Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Tuna, merkezde seçim çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Gültekin Gündüz, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) 1,2 ve 3. Bölge Başkanları ile teşkilat mensuplarıyla seçime yönelik istişarelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.