Başkan Yaşar Bahçeci adaylığını hemşerileri ile kutladı

31 Mart Yerel Seçimlerinden yeniden aday gösterilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, adaylığını Ankara’da bulunan hemşerileri ile bir araya gelerek kutladı.

Başkan Yaşar Bahçeci adaylığını hemşerileri ile kutladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde iki dönemdir AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinden yeniden aday gösterilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, adaylığını Ankara’da bulunan hemşerileri ile bir araya gelerek kutladı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mevcut Başkan Yaşar Bahçeci’yi bu anlamlı gününde AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın ve Kırşehir il teşkilatı yalnız bırakmadı. Mevcut Başkan ve Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni bir dönemin arifesindeyiz... Allah’ın izniyle, siz değerli Kırşehirli hemşerilerimizin de desteğiyle yeni dönemde yeni bir Kırşehir’i hep beraber inşa etmeye devam edeceğiz inşallah. Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan başta eşim olmak üzere bütün teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.