Beko’dan HomeChef ve Pizza Pro Etkinliği

Dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticisi Beko, 1 Aralık tarihinde Ankara Optimum AVM’de düzenlenen etkinlikte, profesyonel mutfak makinesi HomeChef ve Pizza Pro’yu en iyi lezzeti arayanlarla buluşturdu.

Beko’dan HomeChef ve Pizza Pro Etkinliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY ERTUNÇ

1 Aralık tarihinde Ankara Optimum AVM Beko bayisinde düzenlenen HomeChef ve Pizza Pro etkinliğine 120 kişi katıldı. Etkinlikte katılımcılarla beraber margarita, funghi, vejeteryan pizza ve panna cotta tatlısı hazırlandı. Pizzaların hazırlanma sürecinde hamur için Beko HomeChef, pişirme sürecinde ise Pizza Pro özellikli ankastre fırın kullanıldı. Döküm gövdesi ve tasarımı ile mutfaklara şıklık katan BKK 1392 M HomeChef Profesyonel Mutfak Makinesi, 4,6 litrelik paslanmaz çelik karıştırma haznesi ile kalabalık misafirler için hazırlanan yiyeceklerde büyük kolaylık sağlıyor.

img_6461.jpg
Yavaş başlama ve zaman ayarlama özellikleri bulunan BKK 1392 M HomeChef Profesyonel Mutfak Makinesi, 12 farklı hız seçeneği sunuyor. Dahili ve ilave aksesuarları ile mutfakta mucizeler yaratmaya yardımcı olan ürün, özel çiğ köfte yoğurma aparatı sayesinde de profesyonel tatta çiğ köfte yapımına olanak tanıyor. Pizza ve pide gibi ürünleri evinde, sağlıklı koşullarda yapmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlayan AFDF 25400 IOKS Ankastre Fırın, Pizza Pro özellikli pişirme fonksiyonu sayesinde pizza ve pidelerin 5 dakika içerisinde en iyi şekilde pişmesini sağlıyor. 320 santigrat dereceye kadar yükselen ısısı ile taş fırın etkisi yaratan ürün lezzeti ve hızı bir arada sunuyor.

img_6477.jpg

img_6489.jpg
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.