Belediye başkanı hıçkıra hıçkıra ağladı!

Bodrum'da, Galatasaray- Atiker Konyaspor futbol maçını televizyonda izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıkan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı 55 yaşındaki İsmail Altındağ, otomobiliyle denize uçtu.

Belediye başkanı hıçkıra hıçkıra ağladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Belediye başkanı hıçkıra hıçkıra ağladı!Bodrum'da, Galatasaray- Atiker Konyaspor futbol maçını televizyonda izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıkan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı 55 yaşındaki İsmail Altındağ, otomobiliyle denize uçtu. Hurdaya dönen araçtan çıkamayan Altındağ, boğularak can verdi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ın makam odasına gelen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gözyaşlarına boğuldu.

50 METREDEN UÇTU

Bodrum'da Belediye Meclis üyeliği ve Başkan Yardımcılığı yapan evli ve 2 çocuk babası İsmail Altındağ, dün gece arkadaşları ile birlikte Kızılağaç Mahallesi'nde bir restoranda Galatasaray-Atiker Konyaspor maçını izledi. Maç bitikten sonra saat 23.00 sıralarında 3 kilometre ilerideki, Çiftlik Mahallesi'nde bulunan evine gitmek için 48 TB 212 plakalı otomobili ile yola çıkan Altındağ, evine 1 kilometre kala aracının direksiyon kontrolünü yitirdi. Virajı alamayan Altındağ, önce yoldan çıktı sonra da yaklaşık 50 metrelik uçurumdan otomobiliyle denize uçtu. Yolda arkasından gelenlerin görüp haber vermesinin ardından olay yerine 112 acil servis, sahil güvenlik, jandarma ekipleri ve dalgıçlar sevk edildi. Saat 01.30 sıralarında, kıyıdan 15 metre uzakta yaklaşık 4 metre derinlikte bulunan otomobil içinden Acansız bedeni çıkarılarak sahil güvenlik botuna alındı. Ardından cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk incelemede, Altındağ'ın, içi su dolan araçta boğularak can verdiği belirlendi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bodrum'da dün gece arabası uçurumdan yuvarlanıp denize uçan ve hayatını kaybeden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ın makam odasına gelen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gözyaşlarına boğuldu.

Başkan Yardımcısı Altındağ'ın makam odasının girişine kırmızı çelenk koyulurken, Bodrum Belediye Başkanı ise gözyaşlarını tutamadı. Hıçkıra hıçkıra ağlayan Kocadon'u yakınları zor sakinleştirdi. Kocadon, Altındağ'ın odasına girdiği anda bir anda fenalaşarak ağlamaya başladı. Gözyaşları içerisinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocadon "Çok sevdiğimiz bir abimizdi. Biz çok uzun zamandan beri beraber omuz omuza çalıştık. Gidişi bana çok koydu" ifadelerini kullandı.

Altındağ'ın cenazesi belediye önünde düzenlenecek olan törenin ardından Çiftlik Mahallesi'nde bulunan Çiftlik mezarlığına defnedilecek.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.