Togg için kredi imkanı verilecek mi?

Togg T10X'in ilk sahiplerine ulaşması için harekete geçilirken, Togg severlerin sorduğu bir diğer soru ise arabayı almak için herhangi bir desteğin, kolaylığın sağlanıp sağlanmayacağı yönünde. Banka kredi desteği sağlanacak mı?

Togg için kredi imkanı verilecek mi?
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı Togg T10X'in ilk sahiplerine ulaşması için harekete geçildi.

Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi kampanyası ile ilgili detaylar da açıklandı. Çekilişle belirlenen 20 bin kişiye yeni Togg T10X modelleri en geç 2024 sonuna kadar teslim edilecek. Bu haber otomobil severler arasında büyük ilgi gördü.

Togg severlerin sorduğu bir diğer soru ise arabayı almak için herhangi bir desteğin, kolaylığın sağlanıp sağlanmayacağı yönünde... Büyük ölçekli projeler için kamu bankalarının kredi kampanyaları düzenlemesi oldukça yaygın bir uygulama olduğundan, bir kamu bankasının Togg T10X için kredi kampanyası düzenlemesi olasılığı yüksek görünüyor. Ancak, faiz oranları ve vade tutarları gibi ayrıntılar henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum