Togg’da bayram temizliği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg T10X’i yıkarken çekilen görüntüleri “Bayram temizliği” notuyla paylaştı. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Togg’da bayram temizliği
Yayınlanma:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, seçim bölgesi Bursa'da Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) aracını yıkarken çekilen görüntüleri "Bayram temizliği" mesajıyla paylaştı. Gazeteciler, bayram namazı çıkışında Bakan Varank'a bu görüntüleri sordu. Bakan Varank, Bursa'da arabaların bayram öncesi temizliğinin önemli bir geleneği olduğunu hatırlatarak, kendisinin de Bursalılar gibi adetlere uyduğunu söyledi. Varank, Türkiye'nin Otomobili'nin Bursalı olduğunu ve Bursalıların bu araca büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

aw875124-01.jpg

Türkiye'nin Otomobili'nin Türkiye'nin başarısının bir nişanesi olduğunu ifade eden Varank, Türkiye'nin otomobil endüstrisindeki bu başarısının milletin birlik ve beraberliği sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Bakan Varank, Türkiye'nin otomobil endüstrisi başta olmak üzere, Türkiye Yüzyılı'nın nişanelerinde ve Karadeniz'deki doğal gaz keşfinde elde edilen başarıları devam ettireceklerini vurguladı.

aw875124-02.jpg

aw875124-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.