Yılın Otomobili finalinde kıyasıya yarışacaklar! İşte o 7 aday…

Türkiye’de Yılın Otomobili" finalinde yarışacak 7 aday model açıklandı. OGD üyelerinin 23 Mayıs'ta yapacağı test sürüşünden sonra her model son kez oylanacak

Yılın Otomobili finalinde kıyasıya yarışacaklar! İşte o 7 aday…
Yayınlanma:

Otomotiv Gazetecileri Derneği'nden (OGD) yapılan açıklamaya göre, bu yıl sekizincisi düzenlenecek "Türkiye'de Yılın Otomobili" ödülü için yarışan 7 finalist model belli oldu. OGD üyesi otomotiv alanında uzman gazeteciler, 23 Mayıs'ta her bir modeli test edecek ve test sürüşünün ardından her model için son kez oylama yapılacak. Birinci olan model 13 Haziran'da yapılacak ödül töreninde açıklanacak. OGD üyeleri ayrıca "Yılın Tasarımı", "Yılın Yenilikçi Projesi" ve "Yılın Basın Lansmanı" kategorilerinde özel ödüller verecek. Yıl" bu yıl..

Bu yıl sekizincisi düzenlenen "Türkiye’de Yılın Otomobili" seçimi için belirlenen 33 aday arasından finalist 7 otomobil şu şekilde sıralanıyor: BMW X1, Dacia Jogger, Hyundai IONIQ 5, Nissan X-Trail, Opel Astra, Peugeot 408, Toyota Corolla Cross.

"Türkiye’de Yılın Otomobili 2023" Bosch Car Service, Bridgestone, Intercity, Shell Helix Motor Yağları ve TÜVTÜRK sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.