Bizi silahlı bir milis kuvvetiymişiz gibi tüm Türkiye’ye ilan ettiler

İçişleri Bakanlığı’nın inceleme kararı sonrası HÖH Ankara Şube Başkanı Murat Toprak’tan açıklama geldi

Bizi silahlı bir milis kuvvetiymişiz gibi tüm Türkiye’ye ilan ettiler
Yayınlanma:

Halk Özel Harekatı (HÖH) Ankara Şube Başkanı Murat Toprak, Derneğin 15 Temmuz gecesinden sonra sokağa dökülen vatandaşların bir araya gelerek oluşturduğu bir çatı olduğunu ifade ederek, devletin her türlü incelmeyi gerçekleştirebileceğini ve bunun doğal bir şey olduğunu belirtti.
Toprak, “Bakanlığımız, Halk Özel Harekatı Derneği hakkında inceleme, Halk Özel Hareketi Derneği hakkında soruşturma başlatmıştır” vurgusunu yaparak, haklarında yapılan haberlerle ilgili ise “Bizi silahlı bir milis kuvvetiymişiz gibi tüm Türkiye’ye ilan ettiler” dedi. 
HÖH Ankara Şubesi Başkanı Murat Toprak, İçişleri Bakanlığı’nın haklarında başlattığı inceleme il ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Toprak, “Devletimiz her türlü incelmeyi gerçekleştirebilir bu çok doğal bir şeydir. İçişleri Bakanlığımızın yaptığı açıklamada, kayıtlı olan derneğimiz Halk Özel Harekatı hakkında inceleme başlattığı, resmi kaydı olmayan sadece internet sitesi üzerinden faaliyette bulunmaya çalışan, derneğimiz ile aralarında sadece bir harf değişikliği olan ‘Halk Özel Hareketi Derneği’ hakkında ise, soruşturma başlattığını açıkladı” vurgusunu yaptı.
“Bizi silahlı bir milis kuvvetiymişiz gibi tüm Türkiye’ye ilan ettiler”
Ülke genelinde 22 ilde faaliyet gösterdiklerini belirten Toprak, “Bizi bazı haber kanalları yayınladı. Yayınlarında, silah fuarından aldıkları görüntüleri bizim derneğimizin isminin yanına monte edip, bizi silahlı bir milis kuvvetiymişiz gibi tüm Türkiye’ye ilan ettiler. Ancak haberi yapan aynı kişi daha sonra yaptığı açıklamada itiraf etti ve biz bunu görsel olarak kullandık bunlarla bir ilgisi yok dedi. Bu şekilde haber yapmaktansa sizin gibi derneğimize gelip, bizi tanısalar, gerçekten vatan evlatlarının bir araya geldiği bir ortam olduğunu göreceklerdir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.