Arkadaşları habersizce kursa kayıt yaptırdı, 10 yıl sonra resim sergisini açtı

Kırşehir'de yaşayan ev hanımı Demet Hatunoğlu, Anneler Günü vesilesiyle karma yağlı boya resim sergisi düzenledi. Hatunoğlu'nun resim sergisi, 10 yıl önce ağabeyinin geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettiği acılarından ilham alarak oluşturduğu eserlerle dikkat çekiyor.

Arkadaşları habersizce kursa kayıt yaptırdı, 10 yıl sonra resim sergisini açtı
Yayınlanma:

Demet Hatunoğlu'nun arkadaşları, moral bulması için onu Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Resim Kursu'na kaydettirdi. Bu kurs sürecinde birbirinden farklı yağlı boya resimler yapan Hatunoğlu, bu yıl Anneler Günü dolayısıyla 60'a yakın eserini sergilemeye karar verdi. 2 çocuk annesi olan Hatunoğlu'nun eserleri, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergileniyor ve sergi cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sergiyi açan Hatunoğlu, resim yapmanın kendisine hayata yeniden bağlanma fırsatı verdiğini belirtti. Özellikle abisinin sonbahar mevsiminde kaybının üzüntüsünü ve bu duyguları resimlerine yansıttığını dile getirdi. Hatunoğlu'nun abisini kaybettiği mevsimin resmini yaparken yaşadığı duyguları ifade ettiği eserleri, onun için özel bir yer tutuyor.

Haberin devamı için tıklayın...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.