Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: "Kırıkkale, CHP’ye oy verme yanlışına Allah’ın izniyle düşmez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de gerçekleştirilen bir iftar programında AK Parti'nin Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı ile telefon görüşmesi yaparak seçim öncesi destek mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: "Kırıkkale, CHP’ye oy verme yanlışına Allah’ın izniyle düşmez
Yayınlanma:

İftar programına katılanları telefonda selamlayan Erdoğan, "Artık seçime doğru yaklaştık. Sandığın sesleri geliyor ve sizler bu sandığı Kırıkkale’de patlatmak suretiyle tekrar zaferle çıkmayı hedefleyeceğinize inanıyorum. Kırıkkale’deki bu müjdeyi pazar günü sizlerden bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır ve Batman mitinglerinin ardından İstanbul'a geçtiğini belirten Erdoğan, "Batman'dan az önce İstanbul’a indim. Yarın da inşallah Bursa ve Kocaeli’nde programlarım var. Oralara katılacağım. Artık seçim öncesi son turlarım olacak. Kırıkkale’den müjdeyi bekliyorum. Bu vesileyle de gerek Mehmet kardeşimi gerekse tüm Kırıkkaleli kardeşlerimi, zafer edası içerisinde kucaklıyorum” diye konuştu.

Erdoğan, konuşmasının sonunda ise şu ifadeleri kullandı: "Kırıkkale, CHP’ye oy verme yanlışına Allah’ın izniyle düşmez. Ben buna inanıyorum." İftar programına, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son dönemde anketlerde Kırıkkale’nin CHP Adayı Ahmet Önal’ın önde olduğu belirtmişti. Kırıkkale’de AK Parti 2019 yerel seçimlerinde yüzde 42.03 oy almış CHP’nin desteğiyle İYİ Parti de yüzde 31.72 oy almıştı. 2023 seçimlerinde ise AK Parti yüzde 35, CHP yüzde 26 oy almıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.