Dünürünü öldüren zanlı tutuklandı

Delice ilçesine bağlı Elmalı köyünde yaşanan mal kavgası trajedisinde, bir adam dünürünü pompalı tüfekle öldürdükten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dünürünü öldüren zanlı tutuklandı
Yayınlanma:

Olayın ardından ortaya çıkan bir diğer acı detay ise, kurbanın 52 gün önce Ankara'da, 35 yaşındaki oğlunun istinat duvarından düşerek hayatını kaybettiği oldu.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, Elmalı köyünde yaşayan E.G. ile dünürü olan Alevi dedesi Kemal Tozkoparan arasında mal meselesi yüzünden bir tartışma yaşandı. İddialara göre, Tozkoparan'ın damadının babası, kızı için mal talep etti ve bu talep üzerine iki aile arasında husumet başladı. Husumet sonrası E.G., takibe aldığı dünürünü tarlada pompalı tüfekle vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tozkoparan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alınan E.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Bu acı olayın bir diğer trajik detayı ise, kurbanın oğlunun 52 gün önce Ankara'da yaşadığı istinat duvarı kazasında hayatını kaybetmiş olmasıydı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.