Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası'na Kırşehir'de start verildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası, 13 ilin 400 sporcusunun katılımıyla Kırşehir'de başladı.

Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası'na Kırşehir'de start verildi!
Yayınlanma:

Hirfanlı Barajı kıyısındaki Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen bölge şampiyonasında, Kırşehir'in yanı sıra Eskişehir, Konya, Aksaray, Ankara, Çankırı, Karaman, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, ve Nevşehir'den gelen 400 sporcu mücadele ediyor.

golbasi.jpg

Açılış seremonisinin ardından konuşan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, spor müsabakalarının kardeşlik, yardımlaşma, centilmenlik, kaynaşma ve hoşgörü gibi değerleri ön plana çıkardığını belirtti. Şahin, "Anadolu'nun maya şehri Kırşehir'de farklı kentlerden gençleri ağırlıyoruz. Futbol, basketbol, masa tenisi müsabakaları yapacağız. Gençlerimizin burada yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazanacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kırıkkale ve Çankırı gençlik merkezleri arasında oynanan futbol maçı ile Yozgat ve Karaman arasında yapılan basketbol müsabakasıyla şampiyona başladı. Şampiyona, futbol, basketbol ve masa tenisi olmak üzere 3 branşta gerçekleştirilecek ve 5 gün sürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.