Gökçınar, “KIRSİAD bana gerçekten heyecan veriyor”

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti.

Gökçınar, “KIRSİAD bana gerçekten heyecan veriyor”
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. Görevlendirmesinin ardından Gökçınar'a hemşehri sivil toplum örgütleri tarafından yoğun bir şekilde tebrik ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Son olarak Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Hilmi Gökçınar’ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti.

akparti1.jpg

Aynı zamanda KIRSİAD üyesi olan Gökçınar, “KIRSİAD bana gerçekten heyecan veriyor. Burada çok önemli işlerin yapılacağına inanıyorum. Kırşehirli Dernekler Federasyonumuzun en önemli kuruluşlarından birisi olan KIRSİAD Kırşehirlilerin TÜSİAD’ı olacak.” diye konuştu.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN SİYASETTE ÜST MAKAMLARDA OLMASI ÇOK ÖNEMLİ"

KIRSİAD Başkanı Ali Çetin, “Kıymetli hemşehrilerimizin gerek siyasette, gerek iş dünyasında başarılar sağlaması gerçekten gurur verici. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanımız Hilmi Gökçınar gibi değerli bir hemşehrimizin de buralarda olmasından memnuniyet duyuyoruz. Daha çok hemşehrimizin siyasette üst makamlarda olması bizim için çok önemli.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.