Hilmi Gökçınar; Bizim şahsi menfaatlerimizden arınıp Kırşehir’in menfaatini gözeterek çalışmamız gerekiyor

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar TR SES TV’de Lokman Köse’nin sunduğu Spor Meclisi programının canlı yayın konuğu oldu.

Hilmi Gökçınar; Bizim şahsi menfaatlerimizden arınıp Kırşehir’in menfaatini gözeterek çalışmamız gerekiyor
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar TR SES TV’de Lokman Köse’nin sunduğu Spor Meclisi programında konuştu. Gökçınar, “Bizim şahsi menfaatlerimizden arınmış Kırşehir’in menfaatini gözeterek çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Kırşehirlilerin başarılarına da değinen Gökçınar, “Her Kırşehirli kendi alanında başarılı. Biz bu başarıları bir araya getirerek takım oyunu olarak bir başarı yakalamalıyız. Federasyon bu amaçla kuruldu.” diye konuştu.

Dernekler Kanunu’nun düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Gökçınar şu ifadeleri kullandı, “Deneklerin ve federasyonların nitelikli hale dönüşmesi lazım. Bunun geliştirilmesi için genel seçimlerden hemen sonra biz Ankara Milletvekillerine Dernekler Kanunun tekrar düzenlenmesi için rapor sunduk.”

Ahi Kadınlarının başarılarından söz eden Gökçınar, “Biz Ahi Kalkınma Ajansı’ndan hibe aldık. Kaman cevizinin işlenmesi paketlenmesi ve pazarlanması üzerine kadın kooperatifleri kurduk. Üç milyona yakın hibe aldık. Bu konuda Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Abdullah Çavuş kendisini bu konuya vakfetmiş işinin ehli birisi. Özellikle biz burada kadın kooperatifleri üzerinden yapıyoruz kadını da üretime dahil ediyoruz.” ifadeleri kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.