Kaman Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi ceviz festivalinde büyük övgü topladı

Her yıl düzenlenen Kaman Ceviz Festivalinin 32.sinde Kaman Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi büyük övgü topladı.

Kaman Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi ceviz festivalinde büyük övgü topladı
Yayınlanma:

Kuruluşunun yılı dolmadan büyük işlere imza atan Kaman Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi her yıl düzenlenen Kaman Ceviz Festivalinin 32.sinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kaman Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin de kurucu üye olduğu Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş ve birlik üyesi kooperatiflerin başkan ve üyeleri festivalde Kaman Kooperatifini yalnız bırakmadı.

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Genel Koordinatörü ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, “Her sene ziyaretçi olarak geldiğimiz festivalde bu sene ev sahibi olarak bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kırşehir kadınının gücünü, özverisini ve başarısının hikayesi işte burada duruyor. Kısa zamanda çok güzel işler başaran kadınlarımızı kutluyorum. İnşallah en yakın zamanda daha güzel işlere ve projelere imza atacağız.” şeklinde konuştu.

Festivalde Kaman Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Canal Ünal, “Kısa zamanda çok güzel işler yaptık. Bugün standımızda kendi cevizimiz, ceviz ürünlerimiz, ev yapımı turşumuz, ev yapımı salçamız, biber kurumuz, domates kurumuz, bamyamız, tarhanamız gibi birçok ürünümüz bulunuyor. Çok mutluyuz ve gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Kooperatif Başkan Yardımcısı Filiz Şahin, Kaman Kadın Kooperatifi olarak festivalde ilk defa stant açarak çok güzel satışlar yaptık. Kooperatifimizin değerli hanımları tebrik ediyorum. Nice güzel işlere hep birlikte imza atmak istiyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum