Kaman’da 1000 ceviz fidesi toprakla buluşacak

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak Ankara'da Kırşehirli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Kırşehirli Dernekler Federasyonu'na da ziyarette bulunan Kaya ve Çolak'ı Federasyon Genel Başkanı Hilmi Gökçınar makamında ağırladı.

Kaman’da 1000 ceviz fidesi toprakla buluşacak
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ile Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'ı Federasyonda ağırladılar.

Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Çolak Kaman Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdiler ve destek istediler. Gökçınar, "Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneğimiz bu konuda sizin muhatabınız olacak bir alt yapıya sahiptir. KIRSİAD'ı çok önemsiyoruz. Kırşehirlilerin TÜSİAD'ı olacak. OSB'de iş insanlarımızın ne tür imkanlara sahip olacaklar. Bunu çok net bir şekilde ortaya koymanız gerekiyor ki iş insanlarımız buraya yatırım yapsınlar. Konu iyi planlanıp, iyi bir sunumla iş insanlarımıza anlatılmalıdır." dedi.

Kaman'ın sorunları ve çözüm yolları üzerine başlayan sohbet devam eden bir proje olan Kaman Cevizi Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Ceviz Ürünleri Tesisi projesi üzerine yoğunlaştı.

Bu projeye destek olarak 1000 adet ceviz fidesi dikilmesine karar verildi.

Federasyon adına devam eden projenin mimarı Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş koordinasyonunda yürütülen Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısı neticesinde Kaman Kadın Kooperatifi faaliyet ve etkinlikleri ile gelecekte ortaklaşa yapılabilecek projeler istişare edildi. İstişareler sonucunda Kaman Yelek Kasabasında 1000 adet ceviz fidesi dikilmesi kararlaştırıldı.

Kırşehir İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci ile yapılan görüşmeler neticesinde ise Demirci’den destek sözü alındı.

Federasyon Genel Başkanı Hilmi Gökçınar Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.