Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül, tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti. Şengönül için Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde düzenlenen tören, Kırıkkale Adliyesi önünde gerçekleştirildi.

Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlanma:

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ve Vali Mehmet Makas, Şengönül'ün ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Can, törende yaptığı konuşmada Şengönül'ün genç yaşta vefatını üzüntüyle karşılayarak, "Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Değerli hocam, değerli çocuklar, acınızı paylaşıyorum. Allah sabrınızı arttırsın. Kırıkkale ve yargı camiası değerli bir hukukçu ve mahkeme başkanını çok genç yaşta kaybetti. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'un da taziye dileklerini getirdim." şeklinde konuştu.

Şengönül'ün cenazesi, Nur Cami ve Külliyesi'ne getirildikten sonra İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından memleketi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine uğurlandı.

Törene, Şengönül'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Fahri Bulut, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy ve adliye çalışanları da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.