Kırıkkale Belediyesi anlamlı yürüyüşe öncülük etti: 'Koruyucu aile günü' kutlandı

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile iş birliği yaparak koruyucu aile uygulamasının yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen kortej yürüyüşünde yer aldı.

Kırıkkale Belediyesi anlamlı yürüyüşe öncülük etti: 'Koruyucu aile günü' kutlandı
Yayınlanma:

Etkinlik, çocukların güvenli ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebileceği ailelere kavuşmaları umuduyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Protokol üyeleri, Kırıkkaleliler ve koruyucu ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş, Belediyenin hizmet binası önünde sona erdi.

Yürüyüş boyunca taşınan pankartlar ve yapılan konuşmalar, koruyucu aile olmanın önemine dikkat çekti. Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, toplumda koruyucu aile olma bilincini artırmak için bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü de, çocukların sıcak bir aile ortamında büyümelerinin sağlanması için herkesin desteğini beklediklerini vurguladı.

Katılımcılar, yürüyüş sonrası düzenlenen etkinlikte, koruyucu ailelerin deneyimlerini dinleme fırsatı buldu. Çocukların mutlu ve güvenli bir geleceğe sahip olmaları için koruyucu aile sisteminin ne kadar önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.