Kırıkkale'de 23 Nisan kutlamaları sürüyor!

Kırıkkale, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Kutlamalar, Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar, kurum müdürleri, askeri birlikler ve öğrenciler, renkli görüntüler eşliğinde Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu.

Kırıkkale'de 23 Nisan kutlamaları sürüyor!
Yayınlanma:

Kırıkkale'de 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında öğrenciler, hazırladıkları çeşitli gösterilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Vali Mehmet Makas, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Belediye Başkanı Ahmet Önal, tören alanında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

23nisan-001.jpg

Öğrencilerin bayram sevincini ve önemini dile getirdiği birçok duygu dolu an yaşandı. Hatice Kübra Baykal "23 Nisan benim için mutluluk, sevinç, coşku, egemenliği ifade ediyor" derken, Mine Şereföz (10) ise 23 Nisan'ın çocuklar için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kırıkkale'de gerçekleşen bu anlamlı kutlama etkinliği, bir kez daha ulusal egemenliğin ve çocukların değerinin vurgulandığı bir gün olarak tarihe geçti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.