Kırıkkale'de bir kreşte şiddet olayı kameralara yansıdı: 2.5 yaşındaki Hasan Efe'nin kafasına dikiş atıldı

Kırıkkale'de bulunan özel bir kreşte eğitmen kadın tarafından kolundan savrulan 2,5 yaşındaki Hasan Efe Kuşdoğan'ın kafası masaya çarparak yarıldı.

Kırıkkale'de bir kreşte şiddet olayı kameralara yansıdı: 2.5 yaşındaki Hasan Efe'nin kafasına dikiş atıldı
Yayınlanma:

Olay, kreşin mutfak atölyesi bölümünde gerçekleşti ve güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Çocuğun anne ve babası, kamera görüntülerini izleyince şok oldu ve durumu hemen Cumhuriyet savcılığına bildirerek şikayetçi oldular.

Hasan Efe'nin babası Hasan Kuşdoğan, çocuğun kafasına dikiş atıldığını belirtirken, gerçeği kamera görüntülerini izlediklerinde öğrendiklerini ifade etti. Kuşdoğan, öğretmenin kamera görüntüsünün aslında onların iddia ettiği gibi olmadığını iddia ettiğini aktardı. Kreş yetkililerinin olayın nasıl gerçekleştiğini açıklarken kamera görüntülerinin yanıltıcı olduğunu belirttiklerini söyledi.

Olay sonrasında klinik yetkililerinin ambulans çağırmadığını vurgulayan Kuşdoğan, kamera görüntülerinde eğitmenin çocuğu kolundan savurduğunu gördüklerini dile getirdi. Kuşdoğan, çocuğun kafasının masaya çarparak yere düştüğünü ve kafasını yere vurduktan sonra yerde kaldığını, ancak kreş yetkililerinin bir saat sonra kendilerini aradığını ifade etti. Çocuğun annesi Özlem Kuşdoğan da kamera kayıtlarını izlemenin çok üzücü olduğunu belirterek, çocuklarını okula emanet ettikleri kişilerin böyle bir davranışta bulunamayacağını söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.