Kırıkkale'de 'Koruyucu Aile Günü' etkinliğine yoğun ilgi!

Kırıkkale'de, "Koruyucu Aile Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü büyük ilgi gördü

Kırıkkale'de 'Koruyucu Aile Günü' etkinliğine yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve Zafer Caddesi üzerinden devam eden 'Koruyucu Aile Günü' yürüyüşü, belediye hizmet binası önünde son buldu. Ellerinde "Her Çocuğun Bir Yuvası Olsun" yazılı pankartlar taşıyan katılımcılar, koruyucu ailenin önemine dikkat çekti.

''HER ÇOCUĞUN BİR YUVAYA İHTİYACI VAR''

Vali Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas'ın da aralarında bulunduğu birçok kamu görevlisi, etkinliğe destek vererek yürüyüşe katıldı. Bando eşliğinde yapılan yürüyüşte, koruyucu aileler ve vatandaşlar, "Her çocuğun bir yuvaya ihtiyacı var" mesajını dile getirdi.

koruyucuailegunu.jpg

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan koruyucu aile üyelerinden Dilek Sezgin, "Katılım güzel, duyarlı olmalarını istiyorum insanların. Her çocuğun bir yuvaya ihtiyacı olduğu için. Ben de bir koruyucu aile olarak şunu dile getirmek istiyorum: Lütfen bu keyiften kendinizi geri koymayın, muhteşem bir şey" dedi.

Etkinliğe katılan Zeynep Susam ise, "Her çocuğun bir ailesi olmalı, ailesiz büyümemeli. İnşallah daha çok farkındalık sahibi olalım. Her çocuğa bir koruyucu aile, yuva sahibi yapalım inşallah" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Son olarak yürüyüşe katılan Mehmet Dim ise, "Koruyucu aile önemli, her çocuğun bir ailesi olsun. O aile ortamını görsün" diyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.