Kırıkkale'de sahte polis dolandırıcılığı!

Kırıkkale'de kendisini polis olarak tanıtan şahıs bir kadını dolandırdı. Kadının şikayeti üzerine harekete geçen polisler, dolandırıcıyı kısa zamanda yakaladı.

Kırıkkale'de sahte polis dolandırıcılığı!
Yayınlanma:

Kırıkkale'de bir şahıs kendisini polis olarak tanıttığı kadından 500 dolar, 120 gram altın ve 5 bin 500 lira para aldı. Dolandırıcı olduğu belirlenen şüpheli şahıs tutuklandı.

ÜZERİNDE ÇOK SAYIDA ZİYNET EŞYASI YAKALANDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre, bir şahıs telefonla irtibata geçtiği kadına kendisini polis olarak tanıttı ve kardeşinin teröre karıştığını söyledi. Bunun üzerine soruşturma yapılması adına kadından ev adresi ve bankadaki birikiminin fotoğrafı istendi. Soruşturma için ev adresine gelecek olan polis tarafından altın ve paraların alınacağı bilgisi verilen kadın, 500 dolar, 120 gram ziynet ve 5 bin 500 lirasını polis kılığındaki dolandırıcılara kaptırdı.

Olay sonrasında, dolandırıldığını anlayan kadın polis ekiplerine başvurdu. Yapılan soruşturma sonrasında bölgedeki güvenlik kameraları izlendi ve Ankara'ya kaçtığı belirlenen şahıs Kırıkkale'ye geri getirildi. Zanlının üzerinde 12 bin 683 dolar, 1148 avro, 100 sterlin, 1125 lira, cep telefonu, 2 bilezik, 7 yüzük, 4 çift küpe ve 4 kolye bulundu. Yapılan işlemlerin ardından zanlı tutuklandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.