Kırıkkalelilere müjde! "Otobüsüm nerede" uygulaması başladı

Kırıkkale Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarında kullanılmak üzere geliştirdiği "otobüsüm nerede" mobil uygulaması ile vatandaşların otobüslerin anlık konum ve hareket saat bilgilerine kolayca erişebileceğini duyurdu.

Kırıkkalelilere müjde! "Otobüsüm nerede" uygulaması başladı
Yayınlanma:

Belediyeden yapılan açıklamada, bu uygulama sayesinde vatandaşlar cep telefonları üzerinden şehir içi hat otobüslerinin konumunu takip edebilecekleri belirtildi.

Açıklamada, uygulama sayesinde otobüslerin anlık konum bilgilerinin yanı sıra otobüs hareket saatleri, kart dolum noktaları, duraktan geçen hat bilgileri, kart türleri ve bakiye işlemlerini hakkında bilgi de verildiğine dikkat çekildi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçen yıl hizmete sundukları toplu taşıma otobüslerinin vatandaşlara konforlu bir seyahat imkanı sağladığını belirtti.

Saygılı, vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla bu tür projelere önem verdiklerini vurgulayarak, "Ulaşım portalı" olarak adlandırılan bu projenin, Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından geliştirildiğini ve toplu ulaşımda daha iyi noktalara ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Saygılı, bu uygulamanın vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını ve evlerinden çıkmadan otobüslerin konumunu görebilme imkanı sunacağını ifade etti.

Saygılı, otobüs hareket saatleri, kart dolum noktaları ve duraktan geçen hat bilgilerinin de uygulama üzerinden erişilebilir olacağını söyledi.

Kamuoyunu ulaşım ile ilgili anlık duyuruların ve haberlerin de takip edilebileceği bu uygulamanın daha da geliştirileceğini belirten Saygılı, projenin hayata geçmesinde emeği geçen bilgi işlem personeline teşekkür etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.