Kırşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarına başladı

Kırşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için büyük bir organizasyona imza atıyor.

Kırşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarına başladı
Yayınlanma:

EKAP üzerinden gerçekleştirilen ihale sonucunda, bu özel gün için 780 bin liralık sahne, ses ve ışık sistemleri organizasyonu hizmeti alındı. Bu organizasyonun yaklaşık maliyeti ise 923 bin 333 Türk Lirası olarak belirlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu tüm Kırşehir halkıyla paylaşmayı amaçlayan belediye, İstanbul merkezli bir organizasyon firması ile anlaştı. Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikler arasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül töreni, davul zurna gösterisi, belediye halk dansları topluluğunun gösterisi, İrfan Ertaş ve ekibi kaşık oyunu gösterisi ve Umut Yoldaş konseri gibi yerel organizasyonlar bulunuyor. Ayrıca, Mavi Gri konseriyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erecek.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden bu yana Kırşehir Belediyesi'nin borçlarını ödediğini açıklamış ve belediye binasına borç tablosu asarak şeffaflık ilkesine vurgu yapmıştı. Bu organizasyon, Cumhuriyet Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlanacağının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.