Kırşehir sevdalısı Ramazan Erdoğdu vefat etti

Çeşitli sağlık nedenleriyle uzun süredir hastanede tedavi gören Ramazan Erdoğdu geçtiğimiz cumartesi gecesi hayatını kaybetti.

Kırşehir sevdalısı Ramazan Erdoğdu vefat etti
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu kurucularından ve Genel Saymanı Ramazan Erdoğdu çeşitli sağlık sorunlarından dolayı hayatını kaybetti. Erdoğdu, Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı Tatık Köyü’nde pazar günü ikindi namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

30 yılı aşkın bir süre Milli Eğitim camiasına öğretmen ve okul müdürü olarak hizmet eden Ramazan Erdoğdu’nun cenazesine ailesi, yakınları, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte federasyona bağlı dernek başkanları, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti ve İL gazetesi sahibi Ramazan Çetin başta olmak üzere Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir’den çok sayıda seveni katıldı.

ramazan2.jpg

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar cenazede yaptığı konuşmada, “Ramazan Erdoğdu hocamız federasyonumuzun kurucularından biri olarak federasyonumuza ve Kırşehirlimize büyük hizmetlerde bulundu. Kırşehir ve eğitim camiasında büyük bir saygınlığa sahip olan hocamıza vefa borcumuz olarak tüm dostlarıyla birlikte bugün burada bulunuyoruz. O bizden razı olarak dünyasını değiştirdi, bizde ondan razıyız. Allah Ramazan hocamızdan razı olsun.” diyerek dua etti.

Erdoğdu ailesi taziyeleri kabul etti. Bizde Anadolu Gazetesi ve anadolugazete.com.tr ailesi olarak Ramazan Erdoğdu hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

whatsapp-image-2023-12-18-at-13-23-14.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.