Kırşehir'de ramazan pidesi 20 lira!

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB), ramazan ayında 400 gram ağırlığındaki pideyi 20 TL fiyatla satışa sunacaklarını duyurdu.

Kırşehir'de ramazan pidesi 20 lira!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, hem fırıncıların hem de vatandaşların mağdur olmaması için ramazan ayının sorunsuz geçeceğini ve spekülatörlere izin verilmeyeceğini ifade etti.

aw160127-01.png

RAMAZAN PİDESİ 20 LİRA!

Ramazandan iki ay önce ekmeğe zam yapmak durumunda kaldıklarını belirten Öztürk, 400 gram ağırlığındaki ramazan pidesini, 20 TL'den satışa çıkaracaklarını ifade ederek, "Bu karar, Fırıncılar Odası'nın önerisi ve vatandaşın yararına olacak şekilde alındı." dedi.

aw160127-02.png

Her evin temel ihtiyacının ekmek olduğunu belirten Öztürk, ekmeğin herkes tarafından kolayca alınabilir olması gerektiğini söyledi.

"KIRŞEHİR'DE FAHİŞ FİYAT UYGULAMASINA YER YOK"

Öztürk, Kırşehir'de fahiş fiyat uygulamasına yer olmadığını ifade ederek, "Büyük market zincirlerine de fırsatçılık yapmamaları çağrısında bulunuyoruz. Süt ve bazı ürünlerin fiyatlarında oynamalar olduğunu duyuyoruz. Fiyatlarda makul düzeylerin korunmasını samimiyetle istiyoruz." diye konuştu.

Öztürk, fırıncıların ramazan ayında vatandaşı mağdur etmeyeceklerini ve uygun fiyat politikalarıyla hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.