Kırşehir'de şehit düşenlerin isimleriyle yetimlere gıda çeki dağıtıldı!

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Kırşehir'de vatanları uğruna şehit düşenlerin isimleriyle yetimlere gıda çeki dağıtımı gerçekleştirildiğini söyledi.

Kırşehir'de  şehit düşenlerin isimleriyle yetimlere gıda çeki dağıtıldı!
Yayınlanma:

Kırşehir'de, şehitlerin anısını yaşatmak ve yetimlere destek olmak amacıyla özel bir proje hayata geçirildi. Şehit Aileleri Derneği öncülüğünde, bir sivil toplum kuruluşu ve iş insanı tarafından desteklenen bu projede, Kırşehir'de vatanları uğruna şehit düşenlerin isimleriyle yetimlere gıda çeki dağıtımı gerçekleştirildi.

Ramazan ayının dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, 'Şehidimin selamı var' mottosuyla şehitler anıldı. Şehitlerin hayatını ve fedakarlıklarını anlatan bilgi broşürleri de yetimlere dağıtıldı.

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, ramazan ayının dolayısıyla yapılan projenin mutlu ettiğini belirtti.

Kılıçaslan, bu projeyle, şehitlerin hatıralarının yaşatılmasının yanı sıra, yetimlere destek olmanın önemine vurgu yapıldığını da aktardı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.