Kırşehirli Dernekler Federasyonu’ndan Kaman Ceviz Festivaline yoğun katılım

Her yıl düzenlenen Kaman Ceviz Festivalinin 32.si düzenlendi. Festivale Kırşehirli Dernekler Federasyonu yönetimi ve bağlı dernekleri katılım sağladı.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu’ndan Kaman Ceviz Festivaline yoğun katılım
Yayınlanma:

Kırşehir Kaman’da her sene düzenlenen ceviz festivalinin 32.si düzenlendi. Festivale çevre illerden yoğun katılım oldu. Kırşehirli Dernekler Federasyonu da birçok araç ve otobüsle festivale katılım sağladı. Federasyon Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Her sene olduğu gibi bu senede Kırşehir’imizin tescilli lezzeti cevizimizin festivaline katılım için bugün Kaman’da bulunuyoruz. Kaman cevizinin tüm piyasalarda hak ettiği yeri bulması için gerek tanıtımı gerekse üretimi ve işlenmesi bağlamında bizlerde Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu sene diğer festivallerden farklı olarak maalesef Filistin’de yaşanan elim hadiselerden dolayı buruk geçiyor. İnşallah Cumhurbaşkanımızın üstün gayretleri ile bölgedeki çatışmaların son bulacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

fed1.jpg

Düzenlenen programa Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkal, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya'nın yanı sıra Ankara Kırıkkale ve Kırşehir’den çok sayıda konuk katılım sağladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.