Kırşehir'deki papağan söylediği şarkıyla gündem oldu!

Kırşehir'de, 2008 yılında vefat eden Dilaver Cebeci'ye ait olan ve Mustafa Yıldızdoğan tarafından bestelenen "Ölürüm Türkiyem" şarkısının melodilerini başarıyla seslendiren bir papağan, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kırşehir'deki papağan söylediği şarkıyla gündem oldu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehir'de, geçmişte bestesi Mustafa Yıldızdoğan'a ait olan ve 2008 yılında vefat eden Dilaver Cebeci'ye ait olduğu bilinen "Ölürüm Türkiyem" şarkısının melodisini seslendiren bir papağan, gündem oldu.

PAPAĞAN BİR SİVİL TOPLUM ÜYESİ

Kentte merakla takip edilen papağanın hikayesini paylaşan Hüdayi Pakel, papağanın adının "cici" olduğunu ve aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşunun daimi üyesi olduğunu belirtti. Pakel, papağanın toplantılara katıldığını ve sendikalarına gelen emekli arkadaşlarına eşlik ettiğini, hatta onlarla birlikte "Ölürüm Türkiyem" şarkısını seslendirdiğini ifade etti. Papağanın, destek verir gibi davranarak etkileyici bir şekilde performans sergilediğini de ekledi.

Papağanın ilginç özelliklerinden biri de, aynı kafesi paylaştığı farklı türden bir muhabbet kuşuyla olan uyumu oldu. Pakel, "Yeşil" adını verdikleri muhabbet kuşuyla birlikte yaşayan papağanın hiçbir zaman kavga etmediklerini ve uyum içinde yaşadıklarını dile getirdi. İki farklı türden hayvanın aynı kafeste uyum içinde yaşamasının altında yatan gücün eğitim olduğunu vurgulayan Pakel, "Eğitimle her canlının uyum içinde yaşayabileceğini gösteriyoruz" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.