Sincan Kırşehirliler Derneği’nden Ahi Pilavı Etkinliği

Sincan Kırşehirliler Derneği MHP Ankara il yönetimi ve MHP Sincan ilçe başkanlığı yönetimine seçilen Kırşehirli hemşehrileri için ahi pilavı etkinliği düzenledi.

Sincan Kırşehirliler Derneği’nden Ahi Pilavı Etkinliği
Yayınlanma:

MHP Ankara İl Başkanlığı ve MHP Sincan İlçe Başkanlığında yapılan değişiklikler sonucunda yönetimde yer alan Kırşehirliler dikkat çekti. Sincan Kırşehirliler Derneği yönetimlere seçilen Kırşehirliler için ahi pilavı etkinliği düzenlendi. Yapılan etkinliğe Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan, Etimesgut Kırşehirliler Derneği Başkanı Ercan Altıntaş başta olmak üzere parti yöneticileri, dernek yöneticileri ve Sincan’da bulunan birçok sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla yönetimleri katıldı.

Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak, “Ahi pilavı etkinlikleri arasına bir yenisini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Kırşehirli olmak bir ayrıcalıktır. Yönetime seçilen tüm hemşehrilerimin yolları açık olsun. Bu etkinliğimizi düzenlememizde destek olan Pamuk Center sahibi İsmail Pamuk’a da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.