SOLOTÜRK, Kırıkkale Tanıtım Günleri'nde nefes kesti

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, "KALEFEST" Kırıkkale Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında muhteşem bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

SOLOTÜRK, Kırıkkale Tanıtım Günleri'nde nefes kesti
Yayınlanma:

Kırıkkale Valiliği'nin otoparkında toplanan vatandaşlar, festivalin ikinci gününde düzenlenen bu etkileyici gösteriyi büyük bir ilgiyle izledi. Yaklaşık 30 dakika süren performans sırasında, vatandaşlar çalınan marş ve türkülere coşkuyla eşlik etti.

Gösterinin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Mehmet Makas, "KALEFEST" kapsamında SOLOTÜRK ekibinin ilk gösterisini gerçekleştirdiğini belirtti. Makas, gösteriyi izleyenlerin büyük bir heyecan ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Türk'ün damarlarındaki asil kanın heyecanını hep birlikte yaşadık. Dünyada hiçbir pilotun yapamayacağı gösterileri bizim pilotlarımız sergiliyor, onlara güveniyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda gençlerimizin uzay ve havacılıkta büyük başarılara imza atacaklarını biliyoruz." dedi.

Gösteriyi izlemeye iki kızıyla gelen Emel Bıyık, duygularını, "Gurur duyuyoruz, destek olmak için geldik. Gösteri muhteşemdi, nazar değmesin diye dua okudum." sözleriyle paylaştı.

Sekizinci sınıf öğrencisi Zeynep Erkan ise böyle bir fırsatı kaçırmak istemediğini ve gösteriden çok etkilendiğini belirtti.

Gösteriyi Belediye Başkanı Ahmet Önal, protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler büyük bir ilgiyle takip etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.