Yaylakent böyle başkan görmedi | 10 parmağında 10 marifet!

Yerel seçimlerde Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent Belde Belediye Başkanlığını yüzde 41'lik oy oranı ile kazanan Yeniden Refah Partili Ayhan Çavuş, kısa sürede halkın gönlünde taht kurdu. Başkan Çavuş, kimi zaman çoban olup hayvanları güttü, kimi zaman da işçilerle temizlik çalışması yaptı.

Yaylakent böyle başkan görmedi | 10 parmağında 10 marifet!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Yerel seçimlerde aday değişikliği ile AK Parti'nin kaybettiği yerlerden biri de Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesi oldu.

Yaylakent Belediye Başkanlığı için ilk önce AK Parti'den aday adayı olan Ayhan Çavuş, parti tarafından aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak seçimlere girdi. 31 Mart'ta yüzde 41 oy alarak en yakın rakibi AK Partili Kadir Dede'ye 10 puan fark atarak seçimin galibi oldu.

Seçimlerin ardından mazbatasını alarak kolları sıvayan Ayhan Çavuş, beldede yaptıklarıyla gündem olmayı başardı. "Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra da sahada olacağım, hemşehrilerimizin derdiyle dertleneceğim." diyen Çavuş, sözünü tuttu ve sahada olmayı sürdürdü.

yaylakent2.jpg

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Yaylakent Belediye Başkanı Ayhan Çavuş, kimi zaman çoban olup hayvanları güttü, kimi zaman kolları sıvayıp belediye işçileriyle kazma salladı, kimi zaman da berber olup ihtiyaç sahibi ihtiyarları evlerinde tıraş etti.

acavus.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı çalışmaları sık sık paylaşan Ayhan Çavuş, belde sakinlerinin gönlünde taht kurdu. Bir evde tıraş ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Çavuş, "Bir genç, ihtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse, Allah da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar. ” hadisini not düştü.

yaylakent3.jpg

"ÇOBAN DA OLURUZ BERBER DE OLURUZ..."

Büyüklere hizmet etmenin önemine vurgu yapan Başkan Çavuş, "Baş tacımız olan büyüklerimize hizmet etmek için söz verdik, mesai saatleri dışında onlar için berber de oluruz, çoban da oluruz, belediye başkanı da oluruz. Hepsinin ellerinden öpüyorum, Allah uzun ömürler versin". dedi.

Yaylakent Belediyesine ait Togg makam aracını evlenecek çiftlere tashih edeceği müjdesini de veren Ayhan Çavuş, "Belediyemiz envanterinde kayıtlı makam aracı Togg’u evlenecek genç çiftlerimizin belediyemizden talepte bulunması halinde gelin arabası olarak kullanabilecektir." ifadelerine yer verdi.

yaylakent1.jpg

Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkanları Toplantısı'nda katılmak için Ankara'ya gelen Ayhan Çavuş, Genel Başkan Fatih Erbakan'dan parti olarak verdikleri sözlerin yer aldığı yazılı belgeyi teslim aldı. Verdikleri sözleri yerine getireceklerini vurgulayan Yaylakent Belediye Başkanı Ayhan Çavuş, "Yaylakent değişiyor, Yaylakent gelişiyor!" mesajı verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum