Yozgat’ta anne köpeğe her gün aynı saatte mama veren esnaf yürekleri ısıttı

Yozgat’ta bir esnaf yavrularını beslemek için her gün dükkanının önüne gelen sokak köpeğine sahip çıkıyor.

Yozgat’ta anne köpeğe her gün aynı saatte mama veren esnaf yürekleri ısıttı
Yayınlanma:

Yozgat Merkez’de gıda sektörü işi yapan bir dükkanın şef garsonu olarak çalışan Şakir Süsler, dükkanının önünde gördüğü sokak köpeğine her gün poşetle yemek veriyor. Lise Caddesi’nde bulunan dükkanının önüne bıraktığı yemeği yemeden alıp götüren köpeğin yavrularını beslediğini düşünen Süsler, 3 ay boyunca devam eden sürecin ardından köpeği takip ederek yavrulara da ulaştı.

Hayvanların, insanlara muhtaç olduğunu bu sebeple anneye ve yavrularına sahip çıkarak elinden geldiğince onların yanında olacağını söyleyen Süsler, köpekler için soğuk kış aylarında bir kulübe de yapmak istediğini dile getirdi.

d.jpg

HER GÜN AYNI SAATTE GELEN KÖPEK YEMEKLERİ YAVRULARINA GÖTÜRÜYOR

Köpeklerle çektiği videoyu sosyal medyadan yayınlayan Şakir Süsler kısa sürede büyük takdir topladı. Süsler, anne köpeğin merhametinden çok etkilendiğini söyleyerek her gün saat 16’da anne köpek dükkanın önüne gelerek yemek dolu paketi alıp yavrularına götürdüğünü söyledi.

e.jpg

Metruk bir alanda 3 yavrusuyla yaşayan anne köpeği sık sık ziyaret eden Süsler, köpekler için kulübe yapma çalışmalarına hız verdiğini aktardı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.