Yozgat'ta huzurevindeki yaşlılara Kur'an Kursu!

Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir kurs sayesinde, ilerleyen yaşlarına rağmen Kur'an-ı Kerim okuma becerisi kazanıyor.

Yozgat'ta huzurevindeki yaşlılara Kur'an Kursu!
Yayınlanma:

Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerine verilen kurs, usta öğretici Sevilay Karademir tarafından 60 yaş ve üzerindeki bireylere yönelik olarak düzenlendi. Bu derslerde, yaşlılar cüz eğitiminden başlayarak temel ibadet bilgilerindeki eksikliklerini de giderme fırsatı buluyor.

BÜYÜK BİR İSTEKLE KATILIYORLAR

Huzurevi sakinlerinin talepleri doğrultusunda açılan kurs hakkında bilgi veren öğretici Sevilay Karademir, yaşlıların yoğun katılım gösterdiğini ve büyük bir istekle derslere katıldıklarını belirtti. Karademir, kursun içeriğinden bahsederek Ramazan ayında hatim yapılmasını, tecvidli Kur'an-ı Kerim çalışmalarını ve harf öğretimini vurguladı. Yaşlılara manevi destek olmaya çalıştığını ifade eden Karademir, kursun büyük ilgi gördüğünü ve yaşlıların hevesli bir şekilde derslere katıldığını söyledi. Huzurevi sakinleri de memnuniyetlerini dile getirerek, Kur'an-ı Kerim öğrenmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.