Yozgat'ta Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan anıldı!

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde, Filistin'e destek amaçlı düzenlenen bir programda, geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan ve tüm şehitler dualarla anıldı.

Yozgat'ta Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan anıldı!
Yayınlanma:

Çekerek Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınamak ve Filistin halkına destek vermek amacıyla düzenlenen 'Filistin İle Tek Yürek' programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ AHMET ARSLAN ANILDI

Program, İlçe Müftüsü İsmail Çelik'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua etmesiyle devam etti. Çekerek Akbay İlkokulu, Şehit Hüseyin Kayacı İmam Hatip Ortaokulu ve Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle devam ederken, öğrenciler Türk ve Filistin bayrakları açarak birlikte hareket ettiler. Programda, Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan ve diğer tüm şehitler de minnetle anıldı.

İSRAİL'E OLAN KİN VE ÖFKE BİR KAT DAHA ARTTI

Çekerek Gençlik Merkezi Müdürü Vahap Konakçı, Türk milletinin şanı ve şerefi ile ayakta duran, şehit olmayı şeref ve onur sayan kahraman bir millet olduğunu belirtti. Konakçı, Yozgatlı şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan ve tüm şehitleri anarak, dünya kamuoyunun İsrail'in Filistin ve Gazze saldırısına yoğunlaştığı bir dönemde gelen şehit haberinin derin bir hüzün bıraktığını ifade etti. Konakçı, kinin ve öfkenin bir kat daha arttığını dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.