Bu seçim Türkiye’nin varlık yokluk seçimi

MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nevin Taşlıçay “ Biz sevdiğimiz işi yapıyoruz, insanımıza dokunuyoruz, onlarla dertleşiyoruz, gülüşüyoruz. Ev ev, kapı kapı gezip ziyaretler bulunarak vatandaşımızı 24 Haziran seçimleri öncesi bilgilendiriyoruz” dedi

Bu seçim Türkiye’nin varlık yokluk seçimi
Yayınlanma:
Güncelleme:

HALİL METİN

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Ankara 2.bölge Milletvekili Adayı Nevin Taşlıçay ile yaklaşan 24 Haziran seçimlerinden sokağın gündemine kadar birçok konuyu konuşma fırsatı bulduk. Seçim bölgesinde oldukça yoğun bir çalışma faaliyeti sürdüren Taşlıçay, büyük, küçük demeden her kesimin ilgisi ile karşılaşırken adeta halkla bütünleşmiş durumda. Sıcak cana yakın tavırlarıyla seçim bölgesinde Cumhur İttifakı’nın gerekliliğini vatandaşlara anlatıyor.

TEMPOMUZ 24 HAZİRAN’DAN SONRADA SÜRECEK

40 gündür, 1 gün dahi izin yapmadan sahada faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Taşlıçay, en ufak bir yorgunluk hissetmediklerini ifade ediyor. Aynı tempoyu 24 Haziran’dan sonra da devam ettireceklerinin altını çizen Taşlıçay, “Biz sevdiğimiz işi yapıyoruz, insanımıza dokunuyoruz, onlarla dertleşiyoruz, gülüşüyoruz. Ev ev geziyoruz, en büyük hassasiyetimiz olan şehitlerimizin ailelerine mutlaka uğramaya çalışıyoruz, yaşlılarımızın duasıyla bitirmediğimiz gün olmadı, yine engellilerimizi, hastalarımızı ziyaretten büyük keyif alıyoruz. Onların parlayan gözleri bizi motive ediyor” diye konuştu.

Gün geçtikçe büyüyen ve sayıları şimdiden 4 bini aşan Nevin Taşlıçay Gönüllüleri ordusuyla azimle çalışan ve Hali hazırda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü’nü yapan Nevin Taşlıçay ile seçim çalışmalarına ilişkin keyifli bir söyleşi yaptık.

nevin-taslicay3.jpg

İşte Nevin Taşlıçay’ın açıklamaları:

Adaylığınız çevreniz, hemşerileriniz ve aileniz tarafından nasıl karşılandı?

3,5 yıl oldu Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevine geleli. O günden beri tüm eşim, dostum, akrabalarım ve meslektaşlarım yanımdalar. Onların varlığı ile pek çok zorluk, kolay oldu. Burada özellikle ailemin desteğini ifade etmem lazım. Son 4 yıldaki seçim atmosferini düşündüğünüzde, 3 çocuklu bir anne olarak bu yoğunluğun altından eşim ve annem sayesinde kalktığımı söyleyebilirim.

İNSANIMIZA DOKUNUYORUZ, ONLARLA DERTLEŞİYORUZ

Seçim çalışmalarınız yoğun geçiyor, çalışmalarınıza ilişkin bilgi verir misiniz?

Seçim çalışmalarımızı, siyasete aktif olarak başladığım ilk günden beri yanımda olan, desteklerini hiç bir şartta esirgemeyen, genç, akademik ve en önemlisi dinamik bir ekiple profesyonel bir şekilde yürütüyoruz. En verimli çalışma nasıl olacaksa onu o şekilde hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımızda bilimsel verileri sonuna kadar değerlendiriyoruz, ama en önemlisi yüksek motivasyonla çalışıyoruz. 40 gündür sahadayız, 1 gün dahi izin yapmadık ama en ufak bir yorgunluk hissetmiyoruz. Hatta zaman zaman diyoruz ki, 24 Haziran’dan sonra da bu tempoyu bırakmamalıyız. Çünkü, biz sevdiğimiz işi yapıyoruz, insanımıza dokunuyoruz, onlarla dertleşiyoruz, gülüşüyoruz. Hedefimiz de bu, ne kadar çok yüreğe dokunursak, biz bu seçimi o kadar başarılı sayacağız. Bunu da hem sanal alemde hem de günlük yaşamda tüm iletişim araçlarını kullanarak yapıyoruz.

NEVİN TAŞLIÇAY GÖNÜLLÜLERİ SAYISI ŞİMDİDEN 4 BİNİ AŞTI

Ev ev geziyoruz, en büyük hassasiyetimiz olan şehitlerimizin ailelerine mutlaka uğramaya çalışıyoruz, yaşlılarımızın duasıyla bitirmediğimiz gün olmadı, yine engellilerimizi, hastalarımızı ziyaretten büyük keyif alıyoruz. Onların parlayan gözleri bizi motive ediyor. Tam yorulduk diyecekken parlayan bir çift göz ile tekrar motive oluyoruz. Tabi klasik yöntemleri devam ettirsek de, yeni birçok usulü de seçim kampanyalarına kazandırdığımızı düşünüyorum. Ekibimiz sağlam, gün geçtikçe büyüyoruz. Arkadaşlarımızın başlattığı Nevin Taşlıçay Gönüllüleri sayısı şimdiden 4 bini aştı. Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları geliyor. Çok şükür ki, binlerce insan evlerini brandalarla süslemek için talepte bulunuyor. Seçim süresinin kısa olması sebebiyle, bu seçim sosyal medya kampanyası ile yürüyecek demiştik, nitekim öyle de oluyor. Sosyal medyayı en optimum şekilde, insanları yormadan, bıktırmadan kullanmaya dikkat ediyoruz. Genel Başkanımızın gösterdiği hedef üzere, gençler ve kadınları odak aldık ve çok şükür bu çizgide ilerliyoruz. Yani biz keyifli ve hedeflediğimiz ölçüde verimli bir çalışma yürütüyoruz. Bu her şeyden önce inanılmaz bir övünç kaynağı, Genel Başkanımızı anlatmak, onun dosdoğru çizgisini herkese ifade etmek; büyük bir keyif.

BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN VARLIK YOKLUK SEÇİMİ OLARAK TARİHE GEÇECEK

Seçmenlere vaatleriniz nelerdir?

Malumunuz bu seçim, konjonktürün getirdiği, zorunlu bir seçim oldu. Vaatler seçimi değil, Türkiye’nin varlık yokluk seçimi olarak tarihe geçecek. Bu manada en büyük vaadimiz, Türkiye’nin, geleceğin, çocuklarımızın, cumhuriyetimizin, bin yıllık kardeşliğimizin ve milli bekamızın teminatı olmaya devam etmek. Diyoruz ki, güçlü MHP, her sorunun üstesinden gelmek için ön şarttır. Yarım asırlık siyasi geçmişimiz bu konuda en büyük referansımızdır. Bizler, yani Milliyetçi Hareket; “önce ülkem ve milletim” demiştir, bunu da her kriz ortamında milletine ispatlamıştır. Bu son dönemde de herkes tarafından görülmüştür. Temennimiz de bunun oylara dönüşmesidir.

CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞ HAMLESİNİN İLK ADIMIDIR

Cumhur İttifakı hakkında ne düşünüyoruz?

Cumhur İttifakı, millet aklıdır ve Türk milletinin son kararıdır. Üst akılla yönetilenlere karşı, milletin azim ve kararı, cumhur ittifakı demiştir. Bu sürecin kıymeti bilinmelidir. Bu süreç Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği üzere, “yeniden diriliş ve yükseliş hamlesinin ilk adımıdır.” İnşallah bu dirilişi hep birlikte başaracağız.

AF” SİYASİ BİR MALZEME DEĞİLDİR

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin son günlerdeki “Af” çıkışına nasıl bakıyorsunuz?

Affın hiçbir şekilde siyasi bir malzeme olarak kullanılmadığını ifade etmem gerekir. Bu toplumsal gereksinimdir. Hapishaneler dolup taşmıştır, oradaki herkes risk altındadır. 19 Aralık 2000’deki olayları bu manada iyi okumalı, sağduyu ile değerlendirmeli. Ve Sayın Genel Başkanımızın kadın taciz ve tecavüzcülerini, çocuk istismarcılarını ve teröristleri af kapsamının dışında tutması da göz ardı edilmemesi gereken bir ayrıntı.

nevin-taslicay,-(2).jpg

TÜRKİYE YENİDEN ŞAHLANACAK

24 Haziran seçimlerinden sonra sizce Türkiye’yi neler bekliyor?

24 Haziran ve sonrası Türkiye Cumhuriyeti için yönetim sistemi açısından 3. bir dönem olma özelliğini taşıyacak. Tıkanan sistemin açılması hüviyetini taşıyacak. Biz de tam bu noktada yeniden bir diriliş ve yükseliş olarak görüyoruz bu dönemi. Millet aklı üst aklı alt edecek ve Türkiye’yi karanlığa sürüklemek isteyenler son yenilgilerini yaşayacaklar. Bu sebeple ümit varız ve heyecanlıyız. Yarınlar Allah’ın izniyle güzel şeylere gebe.

ÜST AKIL “BEŞ BENZEMEZ”E BİR ARAYA GEL DİYOR, BİR ARAYA GELİYORLAR

Bir milletvekili adayı olarak, siyasi gündemi hayli meşgul eden milletvekilliği transferine yönelik düşünceleriniz nedir?

Üst aklın iş başında olduğunun en büyük örneği ne yazık ki, işte tam da burada “Cumhur İttifakı Millet Aklı” sloganımız anlamına kavuşuyor. Üst akıl “Beş benzemez”e bir araya gel diyor, “beş benzemez” bir araya geliyor. Üst akıl, 15 vekil buraya diyor, vekiller istemeye istemeye oraya gidiyor, üst akıl, Madımak olaylarından beri birbirine her türlü hakareti edenlere bir araya gelin diyor, bir bakıyoruz biradalar. Biz de diyoruz ki, bizim karnımız bu oyunlara tok. Burası sizin oyun kurup oyun bozacağınız bir ülke değil. Nihayet, burada millet aklı var, Türk devletinin teminatı Milliyetçi Hareket ve Devlet Bahçeli var.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.