Bu sergide hayaller üç boyutlu

Aydın’ın Nazilli İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi ve ASO’da kağıt rölyef kursu gören 70 kursiyer tarafından hazırlanan ‘Üç boyutlu hayaller’ sergisi büyük beğeni kazandı.

Bu sergide hayaller üç boyutlu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Aydın’ın Nazilli İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi ve ASO’da kağıt rölyef kursu gören 70 kursiyer tarafından hazırlanan ‘Üç boyutlu hayaller’ sergisi büyük beğeni kazandı. Nazilli Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Kursiyerleri tarafından açılan ‘Üç boyutlu hayaller’ sergisi büyük beğeni ile izleniyor.

Herhangi bir kağıda süslü kağıttaki motiflerin oyulu yapıştırılmasıyla yapılan ve Osmanlı’nın ‘Katı Sanatı’ adını verdiği sanatı modernize eden Nazillili Kadınlar, yaklaşık 7 aylık çalışmalarından oluşan bine yakın eserden 70’ini sergileme fırsatı buldu. Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni ile izlenen eserler gerçeği aratmayan özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Kursiyerler, hayatlarında ilk kez tanıştıkları bu sanatla hem ev ekonomilerine destek oluyor hem de sanata olan ilgileri artarken hayallerini de resmederek stresten de uzaklaşıyor. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.