Burç yorumları

15 Nisan burç yorumları

Burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Koç Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bu hafta sizler iş ve eğitim hayatınızda zorlu rekabetlerden sonra büyük başarılar elde etmenizi sağlayacak. Toplumsal statünüzde önemli gelişmeler yaşayabilir rakiplerden kaynaklanan engelleri aşabileceksiniz. Evli Koçlar çocuklarınızla gururlanacağınız mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. gelirleriniz beklentilerinizin altında olabilir ama bu durum enerjinizi düşürmeyecek ve ayın ikinci yarısından itibaren emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Bekar Koçlar sizlerde birden fazla kişinin yoğun ilgi ve hayatınızda yer alma istekleri karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ön yargıları bırakın ve aşkın peşinde kalbinizin sizi yönlendirdiği şekilde kararlar alın.

Boğa Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

İş ve özel hayatınızda size olmadık engeller çıkartan başarınızın önüne set çekme çabası içinde olanlarla ilgili alacağınız istihbaratlarla güçlenecek üzerinize oynanan oyunları ortaya çıkaracak ve zaferinizi ilan edeceksiniz. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir üzülmeyin geçici problemler olacak bunlar. Özel yaşamınızda ise 3 yılın gölgesi hüznü acısı kalkacak üzerinizden yenileneceksiniz. Bu hafta art niyetli kişisel bilgilerinizi ele geçirme çabası içinde olanların planlarını boşa çıkaracak adeta ava giderken avlanacaklar ve gizli saklı meselelerinin gerçek yüzlerinin ortaya çıkması ile büyük bir şaşkınlık geçirecekler.

İkizler Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzü risk yönetimini doğru yapabildiğiniz takdirde kazançlı çıkıp ev araba gibi değerli bir şeylere sahip olabileceğiniz finansal fırsatlar yakalayabileceğiniz bir haftaya işaret etmekte. Kararlarınız parlak zekanız ve yeteneklerinizle birleşince her şey sizin için kolaylıkla ilerleyecek. Aile bireyleri ve dostlarınızdan gelecek destekle iş kurabilir eğitim hayatınızda zorlu geçen bir dönemden sonra olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi suçlu hissedebilirsiniz, Onlarla vakit geçirmek size de onlara da iyi gelecek sağlık sorunlarını aşmanıza yardımcı olacaktır. Sizlerde ruhsal olarak içinde bulunduğunuz karanlıklardan arınacak rahatlayacaksınız.

Yengeç Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzü pek çok ilki yaşayacağınız mali konularda sıkıntılarınızın sona ereceği özel bir haftayı müjdeliyor sizlere. Bekar Yengeçler yeni aşk ilişkisi yaşayabilir. Evli olanlar ise eşinizin büyük desteği ile karşılaşabilir birbirinize destek olmanın huzurlu olmanın pek çok konuda olumlu getirilerini deneyimleyebilirsiniz. Finansal konularda ay ortasından itibaren arsa emlak gibi yatırım imkanları bulabilirsiniz. Elinizi çabuk tutmalı şansınızı kazanca çevirmekte tereddüt etmemelisiniz. Bekar Yengeçler sizler içinde aşk çanları çalmaya başlıyor kalbinizin sesine kulak verin ve pozitif düşünerek mutluluğun peşinden gidin. Aşk hayatınızda dikkat etmeniz gereken konu arkadaşlarınızın olumsuz sözlerine takılıp kalmayın.

Aslan Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

İşinizle ilgili konularda özellikle resmi dairelerle ilişkilerinizde dikkatli olmalı üstün gelmek ya da haklı çıkmak adına kendinizi zor duruma sokacak iş ve ilişkilerin içinde yer almamalısınız. Evli Aslanlar için gerginlikler huzursuzluklar rahatsız edici noktalara ulaşabilir kendinizi zor durumda kalıp kendinizi doğru ifade edememenin baskısı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz kişilerle kuracağınız güçlü bağlar sakin ve diplomatik yaklaşımlar sorunlarınızı ortadan kaldıracağı gibi finansal olarak ta alacaklarınızı tahsil etmenizi sağlayacaktır.

Başak Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Hemen her konuda gücünüzün farkına varacak zekanız konuşmanız iletişimdeki başarınızla harika işler çıkaracağınız bir haftadasınız. İşinizle ilgili konularda karlı yatırımlar kazançlarda artış söz konusu. İş ve özel yaşamınızda yolculuklar aracılığı ile önemli bağlantılar gerçekleştirebilir devlet güvencesi ile büyük projelerin mimarı olabilirsiniz. Ailevi konularda kardeş ve kardeşlerin eş ya da sevgilileri ile sorunlar yaşamanız mümkün. Her doğruyu her yerde söylememelisiniz. Size düşmanca yaklaşımlar içinde olan kişilere karşı zekanız ile alt edecek yaşatılan sorunların çözümünüzü bulacaksınız. Özel yaşamınız da evli Başaklar eşinizi anlamayı deneyin şikayetçi olduğunuz konularda empati yapın göreceksiniz ki her şey yoluna girecek. . Bekar Başaklar sizler içinde kalıcı beraberlikler kurabileceğiniz bir hafta. Sosyal olun kabuğunuzdan çıkıp dış dünyada ki yerinizi almaya aşkı kucaklamaya hazır olun.

Terazi Burcu 

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Resmi kurum ve kuruluşlarla çalışan Teraziler yurt dışına gitme şansını elde edebilir, Yine yurt dışı ile ilgili konuların gündeminizde olması ile önemli anlaşmalar gerçekleştirerek sizden beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek iş hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını başarı ile aralayabilirsiniz. Alım satımlar ortaklaşa yapılan işler saygınlığınızı da kazancınızı da arttıracaktır. Eğitim ve iş hayatınızda yapmanız gereken inançlarınızdan aldığınız gücü yaşamınıza yansıtıp uygulamak Huzur=Şans=Aşk üçlemesinin içine giriyorsunuz. Her şeyden önce kendinize güveniniz yolunuzu belirleyip mücadeleci davranmanızı sağlarken kalıcı ilişkiler kurup sevilmenin emek vermenin güzelliklerini de beraberinde getirecek sizlere.

Akrep Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

İş hayatınızda istikrarı yakalayacağınız sabırlı davranarak elde etmekte zorlandığınız değerleri kazanabileceğiniz KİBİR den uzak durmanın sağlayacağı mükafatı alabileceğiniz duygusal zincirlerinizi kırarak ifade edebileceğiniz bir hafta karşılıyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda kararlılığınız disiplininiz sizi başarıya ulaştıracaktır. Ailevi konular ve özel yaşamınızda ise özgürleşiyorsunuz, Tutsaklıktan

istemediğiniz bağımlılıklarınızdan kurtuluyorsunuz bu sayede kendi yolunuzu çizerek yeni başlangıçlara yürüyebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve yapabileceğinize inanarak hareket edin. Siz sorunlu bir ilişkide sürekli emek veren ve acı çeken tarafsanız cesaretinizi toplayarak ilişkiye nokta koyup önce ben diyebilirsiniz. Bekar Akrepler sizlerde çekiciliğinizle hayranlık uyandıracağınız ilgi odağı olacağınız bir süreçtesiniz.

Yay Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

İş ve eğitim hayatınızda şans sizden yana şükür ve disiplinle çalışmaya devam ettiğiniz sürece. Hukuki olarak süre gelen bir davanız varsa sonuç sizin lehinize olabilir ve bunun maddi manevi getirilerini alabilirsiniz. İş ilişkilerinizde gerginlikler yaşadığınız kişilerle yollarınızı ayırabilir size değer veren anlayışlı mesai arkadaşlarınızla yeni bir oluşumun içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda Şikayetçi olup umudu kesmek mi? Mücadele edip çözüm üretmek mi? Karar sizin ilişkinizin gidişatı bu sorulara vereceğiniz adil ve dürüst cevaplar sonrasında netleşecektir. Evli iseniz aşk yeniden yaralarınızı sarabilir anlayış sizi birbirinize yakınlaştırarak anlayışı sabrı öğretebilir. Bekar Yay’lar sizler de uzun bir zaman sonra sizi anlayan kendinizi yanında huzurlu ve güvende hissedeceğiniz bir beraberlik içinde bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Şans ve şansızlık hafta boyunca yan yana ilerleyecek. Bıçak sırtı fakat bir taraftan da doğru ve yapıcı yönlendirdiğiniz de Ruhunuzda ki güzellikleri keşfedebileceğiniz olumsuz alışkanlık söylem ve davranışlarınızdan uzaklaşarak öz deki iyi yönleri ortaya çıkartıp mutlu olup mutlu edebileceğiniz bir hafta. Duygularınız yoğun ve tutkuludur. Evli Oğlaklar uzun zaman sonra aşk yeniden küllerinden doğuyor ve siz olgunluğunuzla hatalarınızın size kattığı deneyim zenginliği ile mutlu olmanın keyfini sürmeye başlıyorsunuz. Lakin bu durum ilişkinizin bitmesini bekleyenler için soğuk duş etkisi yaratacaktır. Birlikte olduğunuz insana zaman ayırın romantizmi yükseltecek aktivitelere yönelin ve sevgide GURUR olmaz düşüncesi ile kendinizi geri planda tutmayın. Bekar Oğlaklar sizler bu hafta sürpriz yakınlaşmalar içinde olabilirsiniz.

Kova Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Ani değişimler haftaya damga vurabilir pek çok konuda. Özellikle, Finansal olarak verilen sözler yerine getirilmeyebilir başladığınız bir proje ya da işinizle ilgili yeni bir uygulama bir anda belli bir sebebe dayandırılmaksızın sonlanabilir. Resmi dairelerle ilgili konularda da haklı çıkmak adına girişeceğiniz bir mücadele de hırsla yapacağınız davranışlar zarar görmenize neden olabilir. Hafta boyunca sükûnet ve sabır size çok şey kazandırabilir. Aşk hayatınızda ise evli Kova’lar uzun zamandır adeta can çekişen maddi manevi zarar gördüğünüz ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Çocuk sahibi Kova’lar onların eğitim hayatı ve arkadaşları ile girecekleri fikir ayrılıkları yüzünden yaşanacak tartışmalar söz konusu olabilir. Bekar Kova’lar sizler içinse aşkın dolu dizgin kalbinizi hedef aldığı bir sürecin içindesiniz.

Balık Burcu 

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Her konuda cesaret ve güveninizi arttıracak enerjilerle dolu bir hafta. Yolculuklar kısa seyahatler Çocuklarınız aracılığı ile yaşayacağınız duygusal gelişmelerle keyifli bir hafta. Düşmanca davranışları ile sizi zor durumda bırakmak eğiliminde olan arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise sağ duyu hakim. Evli Balık’lar eşinizle iletişiminiz paylaşımlarınız olağan üstü güçlüdür ve sizi birbirinize daha da yakınlaştırıp birlikte alacağınız kararlarla yeni ve huzurlu bir dönemi karşılamanıza neden olacaktır. Bekar Balıklar eğitiminizle ilgili bir araştırma için tanışacağınız biri ayaklarınızı yerden kesebilir. AŞK AŞK AŞK en güzel en yüce hali ile sizi bulmuşken gizliliğe önem verin ve sadece kalbinizin sesine kulak verin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.